close zoeken

Depot in beeld

Bekijk video’s en foto’s over het Depot Boijmans Van Beuningen

 

  1. 25 augustus 2017 - In het nieuwe depotgebouw krijgen bezoekers een kijkje achter de schermen van het museum. Een voorproefje: 'Alles aan kant', waar het publiek meekijkt bij het herijken van de kantcollectie in het Boijmans. Deel 7: Lotte kijkt terug; hoe reageerden bezoekers? Wat denk jij van het project?

  2. 26 juli 2017 - Bij Alles aan kant, kijkt het publiek - net als straks in het depotgebouw - mee bij het herijken van de kantcollectie in het Boijmans. In deel 6 vertelt Ben van de technische dienst hoe de presentatie wordt aangepast en praat Lotte met Mienke over hoe het nu verder gaat met het afstoten van sommige stukken kant.

  3. 20 juni 2017 - In het nieuwe depotgebouw krijgen bezoekers een kijkje achter de schermen van het museum. Een voorproefje: Alles aan kant, waar het publiek meekijkt bij het herijken van de kantcollectie in het Boijmans. Deel 5: Lotte duikt dieper in de kanttechnieken en probeert zelf het kantklossen uit.

  4. 20 juni 2017 - Bij 'Alles aan aan kant' kijken we achter de schermen van het museum. Net als in het nieuwe depot-gebouw. Deel 4: Lotte onderzoekt het registratiesysteem en geeft antwoord op de vraag van vorige week. Ook heeft ze een verrassing.

  5. 20 juni 2017 - Meekijken achter de schermen van het museum kan bij 'Alles aan kant'. Deel 3: Lotte duikt de kelder van het Boijmans in om uit te vinden waar de duizenden stukken kant werden opgeslagen, voordat ze te zien waren voor het publiek.

  6. 20 juni 2017 - Depot Boijmans Van Beuningen gunt bezoekers een kijkje achter de schermen. In deel 2 van 'Alles aan kant', onderzoekt correspondent Lotte hoe in de database meer dan 2600 stukken kant worden gecheckt en ge├╝pdatet naar moderne maatstaven.