Depot in beeld

Bekijk video’s en foto’s over het Depot Boijmans Van Beuningen

 

  1. 25 augustus 2017 - Het herijken van de kantcollectie in het Boijmans is klaar. Lotte kijkt terug op Alles aan kant. Hoe ging het en hoe reageerden bezoekers? Wat denk jij van het project?

  2. 26 juli 2017 - De tentoonstelling 'Alles aan kant' is verlengd t/m 20 augustus, daarom wordt de presentatie aangepast. Ben van de technische dienst vertelt welke uitdagingen dit geeft en Lotte praat met Mienke over hoe het nu verder gaat met het afstoten van sommige stukken kant.

  3. 20 juni 2017 - In de vijfde aflevering van 'Alles aan kant' duikt Lotte dieper in de kanttechnieken - en probeert ze zelf het kantklossen uit.

  4. 20 juni 2017 - In de vierde aflevering van 'Alles aan kant' onderzoekt Lotte het registratiesysteem der registratiesystemen, geeft ze antwoord op de vraag van vorige week en heeft ze nog een verrassing achter de hand.

  5. 20 juni 2017 - Lotte duikt de kelder van het Boijmans in om uit te vinden waar de duizenden stukken kant werden opgeslagen, voordat ze te bezichtigen waren voor het publiek.

  6. 20 juni 2017 - In de tweede aflevering van Alles aan kant onderzoekt onze correspondent Lotte hoe in de database meer dan 2600 stukken kant worden gecheckt en ge├╝pdatet naar moderne maatstaven.